miércoles, 29 de septiembre de 2010

EL GAV LE QUITA AL PANCATALANISMO EL PARTERRE EN LA CELEBRACION DEL 9 DE OCTUBRE


Un any mes el Grup d'Accio Valencianista l'ha guanyat la partida al catalanisme i ha conseguit el jardins d'El Parterre del Cap i Casal per al proxim 9 d'Octubre per la vesprada. Segon confirmà la Delegacio de Govern de la Comunitat Valenciana al nostre president, la peticio del GAV va entrar per registre abans que la de ACPV, que pretenia finalisar la seua marcha catalanista d'eixe dia en dits jardins.


En esta accio el GAV vol conseguir dos objectius. Per una banda continuar en la tasca de recuperacio de l'historic espirit dels “Dumenges del Parterre” que acompanya a tota la primera generacio de valencianiste durant quasi 20 anys.
I per atre costat, perque anem a negar-ho, impedir que el catalanisme mes radical acodira a estos emblematics jardins a embrutar-los en la seua presencia, les seues banderes alienes al poble valencià i els seus eslogans imperialistes plens d'odi a la nostra terra, tal i com havien fet impunement atres anys.


Aixina puix des d'el GAV volem convidar a tot aquell que se senta valencianiste de cor, a acodir el proxim 9 d'Octubre a les 18h als Jardins d'El Parterre del Cap i Casal en les seues Senyeres i el pit ple de valenciania, per a tots junts celebrar un senzill i emotiu acte d'homenage al Rei En JaumeI i a tots els patriotes valencians que mos han deixat en estos 33 anys de lluita contra el catalanisme.


No hay comentarios:

Publicar un comentario