domingo, 28 de noviembre de 2010

CAMPANYA SOLIDARIA DEL GAV PER A NADAL. ¡COLABORA!

Quan s'acosten estes dates tan entranyables en les que a tots mos abellix reunirmos en la familia i sers volguts, fruir en ells del nostre temps, compartir anecdotes de tot l'any, assentarmos junts en una taula ben repleta, que els nostres chicotets gogen obrint paquets i jugant en el carregament dels Reixos, la dificil situacio economica esta portant a autentiques tragedies humanes en families i persones que mai hauriem pensat.



Des de l'Associacio Cultural Grup d'Accio Valencianiste, volem iniciar una esperançadora campanya solidaria que pose de manifest el nostre compromis en la societat valenciana, es per aixo que fem un crida a tots els nostres afiliats, simpatisants, amics, i valencians en general, per a que se preste ajuda i colaboren en este precios proyecte de solidaritat que novament posarem en marcha.



En poques semanes començaren les festes de Nadal. Per a alguns seran festes familiars, festes de retrobaments, d'excessos, de regals, etc...pero en canvi, per a eixos molts atres, seran festes de tristea, festa de penombres, festes de soletat..., pero hem de recordar el verdader sentit del Nadal, no hem de caure en l'engany consumiste, desaforat i irracional que les grans marques i els politics han conseguit assentar en mosatros. Per aixo, des de la nostra entitat fem un crida generalisada a la colaboracio en esta campanya que iniciem enguany com en atres anteriors.



A partir del proxim 29 de Novembre, la nostra Seu Social de la Ciutat de Valencia quedarà oberta perque tots els valencians puguen contribuir en esta iniciativa d'ajuda als nostres veïns necessitats. L'objectiu es arreplegar tot tipo de menjar, roba i joguets, per al posterior repartiment dels mateixos directament o colaborant en entitats de reconegut prestigi.



En unes festes on moltes vegades sobra mes del que utilisem (ya siga roba, menjar o joguets), demanem la maxima colaboracio possible, ya que una gran part de la societat valenciana, esta patint especialment l'assot de la mes dura crisis en moltes decades, i on es veuen afectats cada vegada major quantitat de ciutadans. En la vostra ajuda, podem arribar a moltes mes families.



Recordem que la seu del GAV de la ciutat de Valencia (C./ Pintor Gisbert 17 – Russafa), permaneixerà oberta de dilluns a dissabte en horari de vesprada. Per a mes informacio poden cridar als telefons 963.449.020/ 963.412.222

No hay comentarios:

Publicar un comentario