miércoles, 8 de diciembre de 2010

¡¡DIVENDRES 17, SOPAR NADALENC EN EL GAV!!


Germans, el proxim divendres 17 de decembre a les 22:00 hores, el Grup d'Accio Valencianista (GAV), organisa el ya tradicional sopar de Nadal per a tancar ad este positiu any. Un 2010 que ya queda per a el recort per totes nostres campanyes valencianistes i anticatalanistes... Per aixo, es demana maxima assistencia a tots els nostres afiliats, simpatisants i amics en general per a fruir en companyers de lluita d'una nit molt especial per a tot valencianiste.

El sopar estarà compost per plats de carn, de marisc i menjar tipic valencià. Tambe tindrem dolços tradicionals i per supost barra lliure de beguda i cava valencià.

Una vegada finalisat el sopar, podrem viure un moment historic pal nostre moviment: podrem vore per primera vegada tocar al Grup de Musica Valencianiste que es consolidà l'estiu passat en el GAV, tocarà per primera vegada davant de public.

Per a assistir al sopar simplement teniu que enviar un privat als responsables
o apuntar-vos a traves del correu del GAV: gavcorreu@hotmail.com / info@gav-valencianistes.com Tambe atraves del telefon: 96-3412222, (per les vespraes) o en persona en el mateix horari. El plaç per apuntar-se finalisa el 15 de decembre i el preu del sopar serà de 12€ .

¡¡No falteu Germans de lluita, perque el 9 d'octubre son 365 dies a l'any, i de mosatros dependix el futur d'esta Terra, ara o mai!!

¡¡¡SOM LA RESISTENCIA!!!

¡¡No falteu a l'ultim acte del GAV d'este any 2010, que tenim que agarrar forces per al 2011!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario