viernes, 19 de abril de 2013

LA DELEGADA DEL GOVERN EN LA COMUNITAT VALENCIANA CEDIX A LES PRESSIONS DEL CATALANISTES I PROHIBIX LA CONCENTRACIO DEL GAV



Des de la Delegacio de Govern en la Comuntiat Valenciana se ha informatat al Grup d'Accio Valencianista de la prohibicio de celebrar l'acte que l'entitat valencianista tenia previst per al proxim dumenge 21 de Abril en Alboraya i que el GAV havia comunicat a dita Delegacio de Govern tal i com marca la Llei Organica 9/1983 que regula el dret de reunio que garantix la Constitucio Espanyola en son articul 21.
Davant d'esta mida incomprensible en la que la Delegada del Govern del PP s'ha doblegat, una volta mes, a les pressions del catalanisme mes radical. El GAV vol manifestar lo següent:

1- Desconvoquem, molt a nostre pesar, la concentracio prevista per a este proxim dumenge, 21 de Abril, en Alboraya. I fem responsable de qualsevol incident derivat de la decisio arbitraria i anti democratica presa per la Sra. Sánchez de León a la propia Delegacio de Govern en la Comunitat Valenciana.


2- Des d'el GAV llamentem que una volta mes els responsables del partit popular hagen cedit a les pressions del catalanisme mes radical aceptant censurar un acte de protesta pacific, privant als valencians del seus dret democratic de concentracio.
 
3- Volem denunciar les aberrants tactiques de manipulacio eixercida per Escola Valenciana sobre els chiquets valencians, que acodixen enganyats a les denominades “Trobades per la Llengua”. Quan en realitat estan participant en un acte massiu de manipulacio que recorda als pijors anys de la Alemanya nazi o de la Unio Sovietica de Stalin. Manipulacio de la que tambe es compliç la Delegada del Govern al prohibir qualsevol acte de protesta.
 
4- Escola Valenciana es una associacio pancatalanista que treballa per impondre el català en tot el Regne de Valencia, no dubtant en utilisar als escolars valencians en la seua aberrant tasca. A pesar d'aço Escola Valenciana rep tots els anys millonaries subvencions oficials, moltes d'elles des d'ajuntaments governats pel PP.
 
5- Considerem un agravi comparatiu el fet de que mentres s’autorise un concert de ACPV en Burjassot per al proxim 27 de Abril, a pesar d'haver segut informada la Sra. Sánchez de la participacio d'un filo etarra en eixe acte. Se prohibixca sense cap mirament la protesta pacifica del GAV. En una mostra mes dels complexes i el sectarisme del partit popular.
 
6- El GAV vol manifestar que esta censura, que recorda els anys mes foscs del franquisme, no mos impedira continuar liderant la lluita valencianista front al catalanisme en tots els llocs i activitats a on este se manifeste. Portem mes de 36 anys guanyant la batalla al pancatalanisme i ni la Sra. Sánchez de León, ni la Delegacio del Govern en ple, ni ningu, podra impedir-mos continuar fidels als ideals que mos allumenaren alla per 1977.

1 comentario:

  1. llamentable amics estos del pp no se per a on van .Un abraç del blog de Massamagrell

    ResponderEliminar