lunes, 29 de abril de 2013

ELS PPCC EN LES CORTS (Editorial SOM)

El passat 25 de Abril Les Corts Valencianes inauguraren una expossicio en motiu de dita efemerides baix el aclaridor titul de “Nosaltres. 30 Anys de l'Estatut de Autonomia”. L'expossico es una clam al catalanisme mes radical, en cuadros del falç peno de la conquesta, de manifestacions per “l'independencia del PV” i inclus en mapes dels “payasos catalans”. Per supost l'exposicio de marres no porta cap mencio a la lluita valencianista durant eixos anys, ni a les historiques manifestacions, ni a la crema de la “marfega”, ni res de res. Tot pur i dur catalanisme.
Per si aço no fora prou clavada de pata del PP. Agarra Alberto Fabra i diu que l'exposicio li pareix “brillant” (sic), Cotino que no la tanca a pesar. Serafin Castellano exigint que se retire, Maluenda en un ataquet d'ansietat per lo que va vore alli.

I per a rematar este teatre absurt, mos enterem que esta mateixa exposicio ya va ser inaugurada en Decembre en Alacant per..... !!Jose Manuel Miralles¡¡ flamant membre de la Secretaria General de les Senyes d'Identitat i Secretari General de Desenroll Estatutari i no se sap si ex o encara president de UV. !!Nyas coca¡¡
¿Se podem fer les coses pijor? ¿Algu recorda tal manera de fer el ridicul?.
Clar que tractant-se del PP de la Comunitat Valenciana, tot es possible.

BREU EDITORIAL SOM (GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA)

No hay comentarios:

Publicar un comentario