lunes, 4 de octubre de 2010

9 d'octubre vine en les JJGAV




Germans, un any mes arriba el dia mes important per a tot bon valencia: el 9 d'octubre. Este any es presenta com a un dia historic, puix lo que mos juguem els valencians no es poc... Real Senyera, Llengua Valenciana i Regne de Valencia, eixe es el cami, i es la lluita per la que el Grup d'Accio Valencianista estara sempre donant la cara, li pese a qui li pese...




Este any mes que mai, el GAV demana un gran esforç a tot el moviment valencianiste que ame la seua Terra, per a que vinguen a la festa gran dels valencians, als nostres socis, amics, simpatisants, gent jove, families, gent major...torne a repetir: ¡mos juguem moltisim! Tot l'any uns i atres menyspreen la nostra cultura, la nostra historia, la nostra llengua, la nostra bandera...¿fins a quan? ¡Ya esta be! No mos llamentem, ixcam al carrer a lluitar per lo nostre.




¡¡VOS ESPEREM!! Aci deixe els horaris de tot el 9 d'octubre junt al Grup d'Accio Valencianista (GAV):




- 10:00 hores: quedada en la seu central del Grup d'Accio Valenciansita (carrer Pintor Gisbert 17 - Russafa - Cap i Casal), per a eixir tots junts a l'Ajuntamet.




- 11:00 hores: tots en el monumet de Vinatea (plaça de l'Ajuntament).




- 12:00 hores: começa la processo de nostra amada Real Senyera, tots junts baix la pancarta del GAV.




- 14:30 hores: dinar per a tots els valencianistes en la seu del GAV (paelles).




- 18:00 hores: el GAV fara un homenage als peus de En Jaume I en una ofrena floral i parlaments. Este acte es fa per a homenagear al Rei de la Reconquista i per atra banda per a impedir que el catalanisme mes radical puga fer el seu infame acte antivalencia en un lloc tan emblematic i centric de la ciutat de Valencia.




P.D: Es importantisim que la gent vinga a estos actes entre tots tenim que fer que vinga el numero major de gent posible, vos recordem que els Catalanistes tambe vindran a la provesso civica del mati, baix el lema: Valencians Som una Nacio, darrere de esta pancarta aniran els membres del BLOC, BLOC JOVE, ESTAT VALENCIA, REPUBLICA VALENCIANA, OPCIO NACIONALISTA VALENCIANA I MEMBRES DE ESQUERRA REPUBLICANA, no podem tolerar esta nova agresio a la identitat Valenciana, a arribat el moment de alçarse i de lluitar per lo que es nostre.




ARA ES EL MOMENT: VINE A LLUITAR EN MOSATROS PER LA TEUA AMADA TERRA: ¡¡SOM VALENCIANS MAI CATALANS!!




NO PLORES PER UNA TERRA QUE LLUITA, LLUITA PER UNA TERRA QUE PLORA...

No hay comentarios:

Publicar un comentario