martes, 12 de marzo de 2013

Dijous 14 de març MASCLETÀ junt al G.A.V. + PAELLES FALLERES

El Grup d´Accio Valencianista convoca a tots els afiliats i simpatisants a fruir com ya es costum de la mascletà en un gran ambient valencianista. Tots aquells interessats tindran que estar a les 12:00 hores en el monument de Manolo Montoliu (plaça de bous) Recordeu portar vostres Reals Senyeres.

Per atra part, com tots els anys, el Grup d'Accio Valencianista organisa una nit de paelles i visita a les llums de Russafa. Este proxim dijous 14 de Març a les 21'30h en la seu del GAV (c/ Pintor Gisbert,17, En ple cor del barri de Russafa) fruirem un any mes de les tradicionals paelles falleres. Excusa que aprofitarem per a anar despres tots junts a vore els carrers allumenats del barri que, en total seguritat, seran el guanyadors dels concurs de carrers allumenats de JCF.


Tots els socis i simpatisants del GAV estan convidats a participar d'esta nit fallera pel modic preu de 5 €uros (paella a go go + beguda). L'unic que teniu que fer es apuntar-vos abans del dimecres, be via internet, enviant un e-mail a info@gav-valencianistes.com en esta la llista del foro o cridant a la seu del Grup (963412222).

!!Vos esperem¡¡

No hay comentarios:

Publicar un comentario