lunes, 13 de mayo de 2013

Viage de la penya Valencianista Grup d´Accio a Getafe

Benvolguts/des penyistes, mos fiquem en contacte en vosatros per a convidar-vos a assistir al encontre entre el Getafe C.F. i el Valencia C.F. el proxim dissabte dia 18 de maig a les 18:00 hores, com ya vos comentarem en la ultima reunio del passat 23 de febrer.
Degut a la reserva que tenim que fer, es imprescindible la maxima serietat i compromis en confirmar l´assistencia

El preu tancat del viage + entrà estara disponible en els proxims dies en la pagina de l´agrupacio de penyes i en la nostra. (notificarem personalment el preu final als que estiguen apuntats). El preu orientatiu del viage, sera de 20 € i 25€ per als no penyistes, i la entrà aproximadament 30€.

Els/les interessats/aes en assistir, tindreu que reservar ficat-vos en contacte per mig del correu electronic: vcfgav@gmail.com aportant noms, llinages, i numero de movil, tambe podeu reservar i ampliar informacio, ficant-vos en contacte en qualsevol directiu de la penya, aixina com fer el pagament.

El ultim dia de reserva i pagament se retarda i sera el dimecres dia 15 de maig de 10:00 a 12:00 Hores en la seu del Grup d´Accio Valencianista, aportant els penyistes la tarjeta de penyista i els no penyistes una fotocopia del DNI. (Eixe mateix dia se vos informara de l´eixida del bus)

Per ultim, recordar que el Pack viage + entrà es personal i intransferible.
¡VOS ESPEREM!


FONT: PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO


No hay comentarios:

Publicar un comentario