miércoles, 15 de mayo de 2013

BOICOT DEL GAV A RAMON FERRER EN BURJASSOT

Este dimarts 14 de maig, un bon grapat de membres i simpatisants del Grup d´Accio Valencianista, va fer acte de presencia en l'homenage al poeta catalaniste Vicent Andres Estelles “Mural del Pais Valencià” en la casa consistorial, organisat per l'alcalde catalaniste Jordi Sebastià i Talavera.
Deixant parlar als convidats a participar en l´acte, els valencianistes del GAV, jovens i majors de diferents localitats i sobre tot de Burjassot, iniciaren consignes en el moment que prenia la paraula el president de L´AVL Ramon Ferer (un conegut traïdor a la cultura valenciana).

En acabant de vore la gran cara de "sorpresa" de Ramon Ferrer al ser testic de com el poble se revela contra este genocidi cultural i de trobar-se davant d´ell el resultat d'estar al front de una academia purament catalanista. Els valencianistes seguiren proferint cantics contra l´acte i L´AVL, sent desallojats desproporcionadament per la Policia Local de Burjassot, (que no actuaren en la mateixa contundencia quan anaren els amics de Guillem Agullo, algun filoetarra entre ells, a embrutar el poble en consignes i simbols catalanistes, celebrant eixe dia un concert del conegut membre de Batasuna Fermín Muguruza.


El Grup d´Accio Valencianista vol agrair profundament la gran accio del poble valencià que una vegada mes ha demostrat que els valencians no mos agenollem ni mos agenollarem davant ningu. Volem tambe manifestar la nostra voluntat de continuar acodint a qualsevol raco del Regne de Valencia a on la cultura i la Llengua Valenciana estiguen en perill.


Valencia, Cap i Casal del Regne, 14 de Maig de 2013.
Fuente foto: LEVANTE

No hay comentarios:

Publicar un comentario