domingo, 18 de julio de 2010

EXIT TOTAL EN EL APLEC JJGAV 2010 - BENIFLÀ -
Exit total en el aplec celebrat en el poble de Beniflà, el dissapte 17 de juliol.
Durant tot lo dia els mes menuts i no tant menuts pogueren früir d'un dia de germanor Valencianista en la preciosa poblacio de Beniflà.
La rebuda per part del poble fon impressionant, aixina com un exquisit tracte per part del Ajuntament.

La primera de les activitats fon el triangular de Futbito que s'ha celebrat en el mateix polideportiu de Beniflà, entre GAV-Valéncia, GAV, Gandía, i Feniflà, quedant com a guanyador el equip de Beniflà.

Mentrimentres se jugava el triangular escomensa a preparar-se les paelles, un total de 4 impressionants paelles fetes a llenya de taronger, com sempre s'ha fet en terres de la safor.

En el moment que el triangular acaba, se comensa la desplegà de nostra Real Senyera Jagant, i la gent no dubtà ni un segon en fer-se fotos en ella, ya que es la primera vegà que se desplega en public on tota la gent pogué maravellar-se tant del tamany com del impressionant acabat de la corona, que en ajuda de la gent del Grup d'Acció Valencianista i totalment a mà s'ha anat perfilant.

Posteriorment s'ha donat inici al dinar, on tant les JJGAV, com ciutadans del poble de Beniflà han pogut früir de les paelles que tan tradicionalment han sigut cuinaes, (Puc dir que Popepo s'ha fotut 3 plats)
En breu se presentaran mes fotos, en la web oficial del APLEC JJGAV 2010 - BENIFLÀ -
http://aplec-jjgav.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario