martes, 11 de enero de 2011

EL GAV ESTARA PRESENT EN LA FIRA DE SAN SEBASTIA EN SILLA

L'Ajuntament de Silla ha confirmat al Grup d'Accio Valencianista que tindrem un estant propi en l'importantissima Fira de San Sebastià que se celebrara en la localitat de l'Horta Sur els proxims dies 21,22 i 23 de Giner.

Esta activitat sera la primera que realisara el recentment creat GAV-SILLA en el seu poble i servira per a la seua presentacio en societat. Tambe contarem en l'ajuda de la resta de delegacions del GAV en la comarca (Massanassa, Albal i Picassent, fonamentalment), aixina com la presencia de l'historica “Paraeta” de l'entitat que acodira en els seus vocals al front a dita fira.

Esta important noticia ve a confirmar la bona salut de les diferents delegacions del GAV. Junt a esta participacio en Silla, molt pronte podrem confirmar la presencia del GAV en, al menys, atres dos importants events que se celebraran durant el primer trimestre de 2011 en les nostres comarques.

En estes iniciatives, i atres paregudes, el GAV vol acostar la cultura valenciana a tots els racons del nostre Regne, al mateix temps que compensem la dictatorial decisio del PP de deixar-mos fora de EXPOJOVE en un inutil intent de acallar la veu del valencianisme jovenil que hui mes que mai representen les JJGAV.

Aprofitem este comunicat per a convidar a tots els nostres socis i simpatisants a acostar-se qualsevol dels tres dies de fira per la poblacio de Silla i compartir en tots els membres del GAV-SILLA un ratet de valencianisme en estat pur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario