sábado, 23 de febrero de 2013

DUMENGE 24 DE FEBRER ACTE DEL GAV EN LA CRIDÀ DE LES FALLES

Una vegada mes el GAV demana als seus afiliats, simpatisants, amics, i valencianistes en general, una quedada per a anar tots junts a un acte valencianiste: LA CRIDÀ de les Falles en el Cap i Casal.
Es el dia mes esperat pal mon faller: i com no, el GAV un any mes (practicament a estat present des de fa mes de 35 anys), anirà per a recolzar este entranyable acte del mon faller.


Este proxim dumenge dia 24 de febrer, tenim que recolzar l'acte que se farà com sempre en les historiques portes de nostra ciutat: les Torres dels Serrans. Este acte supera sempre les 50.000 persones, aixina que es molt important estar presents. Per aixo se demana maxima assistencia, i que tota la gent que puga porte Reals Senyeres en pals, per a que durant tot l'acte flamege nostra amada ensenya per tots els llocs de l'acte que anuncia les festes per excelencia del poble valencià: LES FALLES.
Quedarem com sempre a les 18:00 hores en la porta de la casa de ''los caramelos'', en front just del riu i al costat de les Torres dels Serrans. Es el carrer que va des de la plaça de la Verge fins al riu (que està les Corts Valencianes).


Recordeu, Dumenge 24 de Febrer, a les 18:00 hores en la porta de la casa de ''los caramelos''.


¡¡¡Vixca el Regne de Valencia i vixca les Falles!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario